Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί στην συνέχεια.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήρε εξητήριο. 

Από το όχημα διασώθηκαν και δύο σκυλάκια τα οποία αρχικά μεταφέρθηκαν στην τροχαία Λεμεσού, ενώ αργότερα εθελόντρια τα μετέφερε σε κλινική ζώων για περίθαλψη και για παράδοση στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE