Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί στην συνέχεια.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήρε εξητήριο. 

Από το όχημα διασώθηκαν και δύο σκυλάκια τα οποία αρχικά μεταφέρθηκαν στην τροχαία Λεμεσού, ενώ αργότερα εθελόντρια τα μετέφερε σε κλινική ζώων για περίθαλψη και για παράδοση στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE