Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί στην συνέχεια.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήρε εξητήριο. 

Από το όχημα διασώθηκαν και δύο σκυλάκια τα οποία αρχικά μεταφέρθηκαν στην τροχαία Λεμεσού, ενώ αργότερα εθελόντρια τα μετέφερε σε κλινική ζώων για περίθαλψη και για παράδοση στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE