Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Διασώθηκαν η οδηγός και δύο σκυλάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί στην συνέχεια.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήρε εξητήριο. 

Από το όχημα διασώθηκαν και δύο σκυλάκια τα οποία αρχικά μεταφέρθηκαν στην τροχαία Λεμεσού, ενώ αργότερα εθελόντρια τα μετέφερε σε κλινική ζώων για περίθαλψη και για παράδοση στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE