Ρήμαξαν αποθήκη γεωργού στην Κακοπετριά - Πήραν από μπαταρία τρακτέρ μέχρι δεντρύλλια νεκταρινιών

Ρήμαξαν αποθήκη γεωργού στην Κακοπετριά - Πήραν από μπαταρία τρακτέρ μέχρι δεντρύλλια νεκταρινιών

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Πρόκειται για διάρρηξη αποθήκης στην περιοχή Κακοπετριάς, από όπου κλάπηκαν γεωργικά ηλεκτρικά εργαλεία, αριθμός δεντρυλλίων, καθώς και πετρέλαιο καυσίμων και μπαταρία από τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο της αποθήκης.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης στις 06 Ιουλίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε στις 03-06 Ιουλίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν δύο χορτοκοπτικές μηχανές, ένα αλυσοπρίονο, ένα σμιρίλιο και ένας ψεκαστήρας, ενώ από τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο, αφαιρέθηκαν και κλάπηκαν η μπαταρία του οχήματος και ποσότητα πετρελαίου καυσίμων. Από το χώρο κλάπηκαν και έξι δεντρύλλια, νεκταρινιών και χρυσομηλιών.

Στοιχεία προέκυψαν εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 18 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, ο πρώτος, ηλικίας 18 ετών, την περασμένη Τετάρτη, οι δεύτερος και τρίτος, ηλικίας 18 και 19 ετών, την περασμένη Πέμπτη και ο τέταρτος, ηλικίας 19 ετών, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι πρώτοι τρεις τελούν υπό κράτηση βάσει δικαστικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν μετά τη σύλληψή τους, ενώ υπό κράτηση, βάσει του εντάλματος σύλληψης τέθηκε και ο τέταρτος ύποπτος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE