Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Η συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, καθώς και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή ήταν στο επίκεντρο των διμερών επαφών, την Κυριακή, του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Yiar Lapid, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα. 

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Δένδιας έγραψε ότι η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Lapid τον Ιούλιο, για να συζητηθούν όλες οι πτυχές της πολύπλευρης συνεργασίας των δύο χωρών. Στο επίκεντρο, πρόσθεσε, είναι επίσης οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE