Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Η συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, καθώς και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή ήταν στο επίκεντρο των διμερών επαφών, την Κυριακή, του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Yiar Lapid, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα. 

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Δένδιας έγραψε ότι η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Lapid τον Ιούλιο, για να συζητηθούν όλες οι πτυχές της πολύπλευρης συνεργασίας των δύο χωρών. Στο επίκεντρο, πρόσθεσε, είναι επίσης οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE