Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Η συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, καθώς και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή ήταν στο επίκεντρο των διμερών επαφών, την Κυριακή, του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Yiar Lapid, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα. 

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Δένδιας έγραψε ότι η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Lapid τον Ιούλιο, για να συζητηθούν όλες οι πτυχές της πολύπλευρης συνεργασίας των δύο χωρών. Στο επίκεντρο, πρόσθεσε, είναι επίσης οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.