Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Ισραήλ

Η συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, καθώς και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή ήταν στο επίκεντρο των διμερών επαφών, την Κυριακή, του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Yiar Lapid, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα. 

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Δένδιας έγραψε ότι η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Lapid τον Ιούλιο, για να συζητηθούν όλες οι πτυχές της πολύπλευρης συνεργασίας των δύο χωρών. Στο επίκεντρο, πρόσθεσε, είναι επίσης οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE