Ανακρίθηκε και παραδέχθηκε 58χρονη για τον fake θάνατο 12χρονου - Ενώπιον δικαστηρίου η συνέχεια

Ανακρίθηκε και παραδέχθηκε 58χρονη για τον fake θάνατο 12χρονου - Ενώπιον δικαστηρίου η συνέχεια

Μια 58χρονη από την Επαρχία Αμμοχώστου παραδέχθηκε ενοχή, σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης και θα κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας στο Twitter, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για την οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα, ανακρίθηκε σήμερα γραπτώς για την ίδια υπόθεση 58χρονη απο την επαρχία Αμμοχώστου. Αυτή φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, καταλήγει η Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE