Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα μόλις λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο με buggy στην ίδια περιοχή. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (22/8) μηχανή τύπου buggy, στην οποία επιβαίνοντες ήταν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, έπεσε σε χαράδρα ύψους 2,5 μέτρων. 

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν άμεσα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ο 23χρονος πήρε μάλιστα άμεσα εξιτήριο, ενώ ο 21χρονος παρέμεινε υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.