Σπάει τη σιωπή του και περνάει στην αντεπίθεση: «Βόμβες» Φιλιππίδη μέσα απ’ τη φυλακή

Σπάει τη σιωπή του και περνάει στην αντεπίθεση: «Βόμβες» Φιλιππίδη μέσα απ’ τη φυλακή

Μετά τις πρώτες μέρες στη φυλακή όπου όλα τα ρεπορτάζ παρουσίαζαν έναν Φιλιππίδη τρομοκρατημένο και χαμένο να μην πιστεύει αυτό που του έχει συμβεί, το σκηνικό δείχνει να αλλάζει. Ο γνωστός ηθοποιός ανασυγκροτείται και ετοιμάζει την επικοινωνιακή αντεπίθεσή του.

 
Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», φέρεται αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE