Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Ανδρολύκου-Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Ανδρολύκου-Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Ανδρολύκου – Προδρόμι στην επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος  η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:20, μεταξύ των Κοινοτήτων Ανδρολύκου – Προδρόμι, στην Επαρχία Πάφου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:00.

Η πυρκαγιά έκαψε 1,5 εκτάρια με θάμνους και χαμηλή άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 20 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρεις προωθητές γαιών.

Επιπρόσθετα, επιχείρησαν τα δύο μισθωμένα αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα δύο μισθωμένα ελικόπτερα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE