Δύο τραυματίες σε ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Δύο τραυματίες σε ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Δύο νεαροί τραυματίστηκαν σε ατύχημα με όχημα τύπου buggy, που σημειώθηκε χθες στην περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο νεαροί, επέβαιναν σε όχημα τύπου buggy στην περιοχή Σμυλιές στον Ακάμα, όταν σε κάποιο σημείο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε ο οδηγός τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα να καταπέσει σε χαράδρα, βάθους 3 μέτρων περίπου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο 21χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση, ενώ ο 23χρονος αφού έτυχε των Α΄’ Βοηθειών απολύθηκε.

Εξάλλου σε γραπτή του ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Κ.Σ. Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου Μάχιμος επαναφέρει το θέμα της επικινδυνότητας του δρόμου στην περιοχή του Ακάμα και ιδιαίτερα στην περιοχή Κακοσκάλι.

Σημειώνει επίσης πως “σχεδόν κάθε χρόνο χάνονται και κινδυνεύουν ζωές στον συγκεκριμένο δρόμο, ωστόσο, το ζήτημα της διαπλάτυνσης του προσκρούει στις αντιδράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και στην απραξία των αρμοδίων” .

O κ. Χριστοδούλου αναφέρει ακόμη πως οι ίδιες οι μελέτες του Τμήματος Περιβάλλοντος και το Διαχειριστικό Σχέδιο για την περιοχή Natura 2000 κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ο οποιοσδήποτε περιβαλλοντικός λόγος για τη μη διαπλάτυνση του δρόμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE