Πλήρωσαν σουβλάκια και «έφαγαν» βρισιές στη Λεμεσό - «Έξω από το μαγαζί και μην ξαναπατήσεις»

Πλήρωσαν σουβλάκια και «έφαγαν» βρισιές στη Λεμεσό - «Έξω από το μαγαζί και μην ξαναπατήσεις»

Ένα σοβαρό περιστατικό για εστιάτορα στην Λεμεσό καταγγέλθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα του facebook «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε», αναφέρει πως ρώτησαν τον εστιάτορα γιατί υπάρχει τόση αργοπορία στην παραγγελία του φαγητού και
απάντησε «έξω από το μαγαζί και μην ξαναπατήσεις.».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάρτηση, ένας πελάτης του είπε να σταματήσει να βρίζει, καθώς υπήρχαν μικρά παιδιά, μπροστά στο περιστατικό.

Παράλληλα, στην καταγγελία αναφέρεται πως ο εστιάτορας τους απείλησε με τις κάμερες του μαγαζιού, ενώ κλείνοντας τονίζεται πως πλήρωσαν τον φαγητό χωρίς να φάνε.

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE