ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινική διερεύνηση υπόθεσης αποχετευτικού Λευκωσίας - «Μυρίζει» συλλήψεις

Ποινική διερεύνηση υπόθεσης αποχετευτικού Λευκωσίας - «Μυρίζει» συλλήψεις

Το πράσινο φως για ποινική διερεύνηση της υπόθεσης του αποχετευτικού Λευκωσίας, άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Ο Γενικός Εισαγγελέας έλαβε την απόφαση, αφού μελέτησε τον φάκελο που του επέδωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γενικός Εισαγγελέας έχει διαβιβάσει νέο φάκελο της υπόθεσης στην Αστυνομία, η οποία θα αρχίσει τη λήψη καταθέσεων.

Θα κληθούν να καταθέσουν κατά κύριο λόγο εργολάβοι, καθώς και νυν και πρώην υπάλληλοι του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπό διερεύνηση βρίσκονται συναλλαγές που αφορούν συμπληρωματικές πληρωμές, ύστερα από απαιτήσεις εργολάβων και οι οποίες αφορούν σημαντικά ποσά.

Ακόμα, διερευνώνται υποθέσεις κατακύρωσης προσφορών και εργασιών, με ανοικτό το ενδεχόμενο προσυνεννόησης για κατακύρωση έργων.

Αναμένεται ότι στην υπόθεση θα υπάρξει συνέχεια, αφού ο έλεγχος τον οποίο διενήργησε η Ελεγκτική Υπηρεσία αφορά ένα πρώτο πακέτο συμβολαίων για το αποχετευτικό της Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top