Αστυνομικός που δεν δούλευε καταδίωξε 31χρονο στη Λεμεσό - Μόλις του έδειξε το σήμα προκάλεσε τροχαίο και άρχισε να τρέχει

Αστυνομικός που δεν δούλευε καταδίωξε 31χρονο στη Λεμεσό - Μόλις του έδειξε το σήμα προκάλεσε τροχαίο και άρχισε να τρέχει

Επεισοδιακή σύλληψη στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης 24 Αυγούστου. 

Μέλος της Αστυνομίας, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας (είχε σχολάσει λίγο προηγουμένως), εντόπισε χθες αργά το απόγευμα σε περιοχή της Λεμεσού, σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν δηλωμένο ως αναζητούμενο όχημα, σε σχέση με πρόκληση τροχαίας οδικής σύγκρουσης.

Το μέλος της Αστυνομίας προσέγγισε τον οδηγό του οχήματος και αφού του υπέδειξε την Αστυνομική του ταυτότητα, ο τελευταίος, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα, κτύπησε σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο οδηγός τελικά ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση από το μέλος της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE