Την έναρξη των έργων σε αστυνομικό σταθμό και δικαστικό μέγαρο χαιρετίζει ο Δήμαρχος Πάφου

Την έναρξη των έργων σε αστυνομικό σταθμό και δικαστικό μέγαρο χαιρετίζει ο Δήμαρχος Πάφου

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος χαιρέτισε την έναρξη των έργων της τρίτης φάσης του αστυνομικού σταθμού Πάφου και της κατασκευής πρόσθετου ορόφου στο δικαστικό μέγαρο Πάφου.

Το κόστος για τα έργα στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου υπολογίζεται να ανέλθει στα 4 ,6 εκατομμύρια ευρώ και στο δικαστικό μέγαρο Πάφου στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ωστόσο πως η 3η φάση της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου δεν είναι η τελευταία και συνεπώς δεν θα απελευθερωθούν τα κτίρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού στην πλατεία Κέννεντυ.

Αυτό που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των έργων της 3ης φάσης εξήγησε ο Δήμαρχος Πάφου είναι ότι θα μπορέσει και η τροχαία να στεγαστεί στο νέο αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος σημείωσε επίσης πως θα πρέπει να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των έργων και απελευθέρωση του κτιρίου στην κεντρική πλατεία Κέννεντυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE