Νεαρή προσπάθησε να κατασβέσει πυρκαγιά στην οικία της και υπέστη εγκαύματα – Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Νεαρή προσπάθησε να κατασβέσει πυρκαγιά στην οικία της και υπέστη εγκαύματα – Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Εγκαύματα υπέστη την Τετάρτη (25/08) νεαρή στην προσπάθεια της να κατασβέσει πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία της.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, νεαρή συμπολίτισσα μας υπέστη εγκαύματα στην προσπάθεια της να κατασβήσει πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος με λάδι με ανορθόδοξο τρόπο (χρήση νερού).

Σε ανάρτηση της η Πυροσβεστική Κύπρου καλεί το κοινό να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες όπως προβάλλονται στη μικρού μήκους ταινία.

«Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE