Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο γυναίκες για κακόβουλη ζημιά σε βάρος οχήματος 30χρονου

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο γυναίκες για κακόβουλη ζημιά σε βάρος οχήματος 30χρονου

Στην σύλληψη των δύο γυναικών ηλικίας 27 και 31 ετών εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απειλών και εξύβρισης  προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες μετά την σύλληψη τους κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.
  
Σύμφωνα με την Αστυνομία και τη σχετική καταγγελία, χθες, 24 Αυγούστου 2021, 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού παρά το χωριό Κούκλια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 30χρονου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη φέρεται να τον προσπέρασε επικίνδυνα και αλόγιστα, ενώ προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του. Στην συνέχεια το όχημα εγκατέλειψε την σκηνή.

Ακολούθως, στην επιστροφή του ο 30χρονος συνάντησε και πάλι το ίδιο όχημα, το οποίο οδηγούσε η 27χρονη με συνοδηγό μια 31χρονη γυναίκα. Οδηγώντας επικίνδυνα η 27χρονη έστριψε το αυτοκίνητο της αποκόπτοντας το δρόμο και στις δύο λωρίδες. Ακολούθως οι δύο γυναίκες βγήκαν από το όχημα κρατώντας ράβδους σιδήρου κτύπησαν και θρυμμάτισαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του 30χρονου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία προέβη σε γραπτή κατάθεση, ενώ ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε τηλεφωνικά ύβρεις από τις δύο γυναίκες και απειλές.

Εναντίον των δύο γυναικών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, και συνελήφθησαν . Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE