Με γερή ΠΡΟΙΚΑ για το… back2back!

Με γερή ΠΡΟΙΚΑ για το… back2back!

H Oμόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα (Πέμπτη, 26/08, 22:00) κόντρα στην Αντβέρπ έχοντας… προίκα την νίκη με 4-2 από τον πρώτο ματς κόντρα στους Βέλγους.

Έχοντας το αβαντάζ της νίκης στο ΓΣΠ η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προετοιμάστηκε με στόχο να κάνει το δεύτερο και ουσιαστικό βήμα κόντρα στην βελγική ομάδα που αναμένεται ότι θα… χτυπήσει ρέστα μετά το πατατράκ γι αυτούς στη Λευκωσία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE