Ζητείται διαχειριστής ταχυδρομείου με 800 ευρώ τον μήνα - Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για αιτήσεις

Ζητείται διαχειριστής ταχυδρομείου με 800 ευρώ τον μήνα - Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για αιτήσεις

Αιτήσεις για διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Λυθροδόντα.

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών δέχεται αιτήσεις από κατοίκους της κοινότητας Λυθροδόντας και της γύρω περιοχής που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Λυθροδόντα, καθώς επίσης και το έργο της κατ’ οίκον διανομής της αλληλογραφίας με αμοιβή €800,00 το μήνα, με τη μορφή της ανάθεσης καθηκόντων και όχι σύμβασης εξαρτημένης εργασίας.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 31η Αυγούστου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Επαρχιακό Ταχυδρομικό Λειτουργό Λευκωσίας τηλ. 22805800, 22805899, 22805817.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.