Ζητείται διαχειριστής ταχυδρομείου με 800 ευρώ τον μήνα - Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για αιτήσεις

Ζητείται διαχειριστής ταχυδρομείου με 800 ευρώ τον μήνα - Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για αιτήσεις

Αιτήσεις για διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Λυθροδόντα.

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών δέχεται αιτήσεις από κατοίκους της κοινότητας Λυθροδόντας και της γύρω περιοχής που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Λυθροδόντα, καθώς επίσης και το έργο της κατ’ οίκον διανομής της αλληλογραφίας με αμοιβή €800,00 το μήνα, με τη μορφή της ανάθεσης καθηκόντων και όχι σύμβασης εξαρτημένης εργασίας.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 31η Αυγούστου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Επαρχιακό Ταχυδρομικό Λειτουργό Λευκωσίας τηλ. 22805800, 22805899, 22805817.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE