Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα παραχώρησε την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους το «υπουργικό συμβούλιο» με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σημειώνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η «κυβέρνηση» έχει παραχωρήσει 120 νέες «υπηκοότητες».

 
Τα ονόματα των 48 δημοσιεύονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους στις 25 Αυγούστου.  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Ιουλίου παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» σε 18 άτομα, στις 3 Αυγούστου σε 10, στις 10 Αυγούστου σε 6, στις 17 Αυγούστου σε 38.
 
Υπενθυμίζεται δε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ανέλαβε η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ πιστεύεται ότι έχουν δοθεί περίπου 4000 «υπηκοότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE