Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα παραχώρησε την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους το «υπουργικό συμβούλιο» με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σημειώνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η «κυβέρνηση» έχει παραχωρήσει 120 νέες «υπηκοότητες».

 
Τα ονόματα των 48 δημοσιεύονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους στις 25 Αυγούστου.  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Ιουλίου παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» σε 18 άτομα, στις 3 Αυγούστου σε 10, στις 10 Αυγούστου σε 6, στις 17 Αυγούστου σε 38.
 
Υπενθυμίζεται δε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ανέλαβε η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ πιστεύεται ότι έχουν δοθεί περίπου 4000 «υπηκοότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.