Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα παραχώρησε την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους το «υπουργικό συμβούλιο» με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σημειώνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η «κυβέρνηση» έχει παραχωρήσει 120 νέες «υπηκοότητες».

 
Τα ονόματα των 48 δημοσιεύονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους στις 25 Αυγούστου.  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Ιουλίου παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» σε 18 άτομα, στις 3 Αυγούστου σε 10, στις 10 Αυγούστου σε 6, στις 17 Αυγούστου σε 38.
 
Υπενθυμίζεται δε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ανέλαβε η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ πιστεύεται ότι έχουν δοθεί περίπου 4000 «υπηκοότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE