Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα παραχώρησε την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους το «υπουργικό συμβούλιο» με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σημειώνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η «κυβέρνηση» έχει παραχωρήσει 120 νέες «υπηκοότητες».

 
Τα ονόματα των 48 δημοσιεύονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους στις 25 Αυγούστου.  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Ιουλίου παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» σε 18 άτομα, στις 3 Αυγούστου σε 10, στις 10 Αυγούστου σε 6, στις 17 Αυγούστου σε 38.
 
Υπενθυμίζεται δε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ανέλαβε η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ πιστεύεται ότι έχουν δοθεί περίπου 4000 «υπηκοότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE