Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους

Σε ακόμη 48 άτομα παραχώρησε την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους το «υπουργικό συμβούλιο» με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σημειώνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η «κυβέρνηση» έχει παραχωρήσει 120 νέες «υπηκοότητες».

 
Τα ονόματα των 48 δημοσιεύονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους στις 25 Αυγούστου.  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Ιουλίου παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» σε 18 άτομα, στις 3 Αυγούστου σε 10, στις 10 Αυγούστου σε 6, στις 17 Αυγούστου σε 38.
 
Υπενθυμίζεται δε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ανέλαβε η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ πιστεύεται ότι έχουν δοθεί περίπου 4000 «υπηκοότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE