ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, αφιερωμένο στην κατάσταση στο Αφγανιστάν, συγκάλεσε για την Τρίτη, 31 Αυγούστου η σλοβενική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση για το Αφγανιστάν, σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων (Coreper), η οποία θα συνεχιστεί και αύριο.

«Σκοπός είναι να διασφαλιστεί η απάντηση της ΕΕ σε μια πιθανή απειλή μετανάστευσης και ασφάλειας», ανέφερε η ανακοίνωση της σλοβενικής προεδρίας για την έκτακτη συνεδρίαση της Coreper.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.