ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, αφιερωμένο στην κατάσταση στο Αφγανιστάν, συγκάλεσε για την Τρίτη, 31 Αυγούστου η σλοβενική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση για το Αφγανιστάν, σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων (Coreper), η οποία θα συνεχιστεί και αύριο.

«Σκοπός είναι να διασφαλιστεί η απάντηση της ΕΕ σε μια πιθανή απειλή μετανάστευσης και ασφάλειας», ανέφερε η ανακοίνωση της σλοβενικής προεδρίας για την έκτακτη συνεδρίαση της Coreper.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE