Κρίσιμη η κατάσταση του 21χρονου ναυτικού - Στην εντατική του ΓΝ Λεμεσού

Κρίσιμη η κατάσταση του 21χρονου ναυτικού - Στην εντατική του ΓΝ Λεμεσού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Πάφου ο 21χρονος μετά το εργατικό ατύχημα κατά το οποίο φαίνεται να υπέστη ηλεκτροπληξία σε πλοίο που έπλεε ανοικτά του Ακρωτηρίου Αρναούτη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σε καταστολή και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Ο νεαρός είχε μεταφερθεί το πρωί με ελικόπτερο 460 ΜΕΔ της Εθνικής Φρουράς στο Νοσοκομείο Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης που ενεργοποίησε το ΚΣΕΔ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE