Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Η αδυναμία που έχει η Πάολα στη μονάκριβή της Παολίνα, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Ζογλοπίτη, είναι μεγάλη. Η 18χρονη κοπέλα, μάλιστα, έκανε εξαιρετικά υπερήφανους τους γονείς της αφού πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη.


Η Παολίνα ανήρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram, ενώ εντύπωση προκαλούν οι βαθμοί της. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

 

Πάνω στην φωτογραφία, έγραψε: «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE