Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Η αδυναμία που έχει η Πάολα στη μονάκριβή της Παολίνα, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Ζογλοπίτη, είναι μεγάλη. Η 18χρονη κοπέλα, μάλιστα, έκανε εξαιρετικά υπερήφανους τους γονείς της αφού πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη.


Η Παολίνα ανήρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram, ενώ εντύπωση προκαλούν οι βαθμοί της. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

 

Πάνω στην φωτογραφία, έγραψε: «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE