Βραβείο γαϊδουριάς : Της φώναξα ότι παρκάρατε σε δυο αναπηρικές θέσεις - Η απάντηση τον άφησε άφωνο

Βραβείο γαϊδουριάς : Της φώναξα ότι παρκάρατε σε δυο αναπηρικές θέσεις - Η απάντηση τον άφησε άφωνο

Αφωνος και ο ίδιος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που διαβάσαμε την ανάρτηση του Κύπριου σεναριογράφου Δημήτρη Τοκαρή.

Δεν πρόκειται όμως για σενάριο το οποίο έγραψε ο ίδιος, αλλά για μια πραγματικότητα την οποία βρίσκουν απέναντι τους αρκετές φορές τα άτομα ΑΜΕΑ.

Και αν το ότι πάρκαρε ανάμεσα σε δυο θέσεις παρκινγκ ΑΜΕΑ δεν συγκίνησε την οδηγό, αντίθετα όταν της έγινε παρατήρηση απο τον σεναριογράφο, βρήκε μια πολύ "έξυπνη" ή οπως κατάλληλα χαρακτήρισε ο Τοκαρής "κουτοπόνηρη" απάντηση να δώσει.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.