ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει και τζακούζια το Γενικό Νοσοκομείο αλλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί

Έχει και τζακούζια το Γενικό Νοσοκομείο αλλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί

Ερωτήματα προκαλεί το νέο θέμα που έθιξε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Τάσου για τα 14 αχρησιμοποίητα τζακούζια σε δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα 14 μπανιέρες τζακούζι οι οποίες εγκαταστάθηκαν με την οικοδόμηση του Γενικού Νοσοκομείου το 2006, παρόλα αυτά η χρήση του κρίθηκε μη απαραίτητη καθώς οι ασθενείς εξυπηρετούνται με τα ντους στους θαλάμους νοσηλείας.
Απάντηση στα ερωτήματα του βουλευτή του ΔΗΣΥ έσπευσε να δώσει ο Υπουργός Υγείας Φίλλιπος Πατσαλής αναφέροντας ότι η χρήση τους κρίθηκε εκ των υστέρων μη βολική και μη απαραίτητη με αποτέλεσμα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
Μάλιστα τόνισε επίσης ότι το κόστος συντήρησης τους είναι μηδενικό.
Ωστόσο προχώρησαν ήδη σε μετατροπές με τρία από τα τζακούζια να έχουν αφαιρεθεί πρόσφατα ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η αλλαγή χρήσης των δωματίων στα οποία ήταν εγκατεστημένες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα δωμάτια χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι.
Τέλος ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υγείας εξετάζει το ενδεχόμενο αφαίρεσης και εκποίησης των μπανιέρων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top