Έκανε το αυτοκίνητο του αεροπλάνο - 23 χρόνος με 194χιλιόμετρα έσπειρε τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο

Έκανε το αυτοκίνητο του αεροπλάνο - 23 χρόνος με 194χιλιόμετρα έσπειρε τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 11 χθες βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 23χρονος.

Ο 23χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 194 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE