ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερα πρόσωπα χτες το απόγευμα  στις 16:30 περίπου μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσουν με πτήση για την Γαλλία και παρουσίασαν γαλλικά δελτία ταυτότητος  κατά τον διαβατηριακό έλεγχο τα οποία φαίνονταν ότι δεν ήταν γνήσια. 

Ακολούθως αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι τέσσερις ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς όσον αφορά  την κατοχή των δελτίων ταυτοτήτων τους οι οποίοι διερευνώνται. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα εκ πρώτης όψεως φέρονται να είναι πλαστά. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ θα δρομολογηθούν διαδικασίες για την απέλαση τους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE