Σε τυφώνα ενισχύθηκε η τροπική καταιγίδα Νόρα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο NHC

Σε τυφώνα ενισχύθηκε η τροπική καταιγίδα Νόρα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο NHC

Το κέντρο της Νόρα αναμένεται να προσεγγίσει σήμερα τη νοτιοδυτική ακτή του Μεξικού και να περάσει πολύ κοντά από την ακτή των πολιτειών Χαλίσκο και Ναγιαρίτ αργότερα σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με το NHC.

Μετά αναμένεται να προσεγγίσει και να κινηθεί προς τον Κόλπο της Καλιφόρνιας, τόσο αύριο, όσο και την Δευτέρα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση του NHC, η Νόρα βρίσκεται 370 χιλιόμετρα νότια του Κάμπο Κοριέντες στο Μεξικό με μέγιστη ταχύτητα ανέμων 120 χιλιομέτρων την ώρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE