ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρία χρόνια φυλάκιση σε 48χρονο –Εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά 14χρονο

Τρία χρόνια φυλάκιση σε 48χρονο –Εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά 14χρονο

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 48χρονο από χωριό της Επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 48χρονο ύστερα από ακροαματική διαδικασία σε δύο κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου αγοριού και άσεμνης επίθεσης εναντίον άρρενος. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2014.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 48χρονος, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε άσεμνα και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά αγόρι από το ίδιο χωριό, ηλικίας 14 ετών κατά τον επίδικο χρόνο.

Ο 14χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, όπου μετέβη συνοδευόμενος από τους γονείς του.

Τόσο η ακροαματική διαδικασία όσο και η σημερινή επιβολή ποινής διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας του κατηγορούμενου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top