ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 28χρονο δύτη που παραμένει άφαντος - Έρευνες ξανά με το πρώτο φως της μέρας

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 28χρονο δύτη που παραμένει άφαντος  - Έρευνες ξανά με το πρώτο φως της μέρας

Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του 28χρονου δύτη, ο οποίος χάθηκε στην περιοχή Πύργου του Αεροδρομίου Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην επιχείρηση Ε-Δ στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας, για εντοπισμό αγνοούμενου δύτη, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως, με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού. 

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα και ομάδες δυτών, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, σκάφος της Λ&ΝΑ Λάρνακας με ομάδα δυτών, ομάδες δυτών της της Εθνικής Φρουράς (ΜΥΚ) και της ΕΜΑΚ, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και σκάφη με ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και μέλη της ομάδας διάσωσης του αεροδρομίου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top