Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν χθες σε καθήκον για κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο εταιρίας στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 28χρονο υπάλληλο της εταιρίας.

Το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε μικρό αιμάτωμα στον λαιμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ο 28χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE