Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν χθες σε καθήκον για κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο εταιρίας στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 28χρονο υπάλληλο της εταιρίας.

Το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε μικρό αιμάτωμα στον λαιμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ο 28χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE