Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν χθες σε καθήκον για κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο εταιρίας στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 28χρονο υπάλληλο της εταιρίας.

Το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε μικρό αιμάτωμα στον λαιμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ο 28χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE