Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν χθες σε καθήκον για κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο εταιρίας στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 28χρονο υπάλληλο της εταιρίας.

Το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε μικρό αιμάτωμα στον λαιμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ο 28χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE