Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση από 28χρονο στη Λεμεσό - Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν χθες σε καθήκον για κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο εταιρίας στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 28χρονο υπάλληλο της εταιρίας.

Το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε μικρό αιμάτωμα στον λαιμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ο 28χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE