Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου), ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στη λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής δοκιμή τεστ.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρό ανήλικό πρόσωπο, ηλικίας 16½ ετών.

Ο ανήλικος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του και έδωσε ψευδή στοιχεία στα μέλη της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό για συνέχιση των εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE