Πενθήμερη κράτηση για τέσσερα πρόσωπα για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας στην Πάφο

Πενθήμερη κράτηση για τέσσερα πρόσωπα για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας στην Πάφο

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν τέσσερα πρόσωπα μετά την σύλληψη τους στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερα πρόσωπα το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:30 περίπου μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσουν με πτήση για την Γαλλία και παρουσίασαν γαλλικά δελτία ταυτότητος κατά τον διαβατηριακό έλεγχο τα οποία φαίνονταν ότι δεν ήταν γνήσια. 

Ακολούθως αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Και οι τέσσερις παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης πέντε ημερών.

Οι τέσσερις ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς όσον αφορά  την κατοχή των δελτίων ταυτοτήτων τους οι οποίοι διερευνώνται. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα εκ πρώτης όψεως φέρονται να είναι πλαστά. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ θα δρομολογηθούν διαδικασίες για την απέλαση τους. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE