Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Μια βόλτα στη θάλασσα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) ήταν πραγματικά σωτήρια για σπάνιο είδος χελώνας.

Ο ίδιος ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέβασε στα social media , το βίντεο όπου δείχνει ένα σπάνιο είδος χελώνας να πιάνεται στα δίχτυα ψαρά.

 Στην ανάρτηση του πέρα απο το βίντεο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η πράσινη χελώνα είναι απο τα πιο σπάνια είδη της EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Η ανάρτηση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Τέλος καλό, όλα καλά με τη νεαρή πράσινη χελώνα Chelonia mydas! 

Οι πράσινες χελώνες χρησιμοποιούν τον Κόλπο της Χρυσοχούς για τη διατροφή τους και τις παραλίες της Λάρας-Τοξεύτρας για την ωοτοκία τους.

Είναι από τα πιο σπάνια είδη της #EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η Κύπρος μας είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ, που αναπαράγονται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE