Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Μια βόλτα στη θάλασσα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) ήταν πραγματικά σωτήρια για σπάνιο είδος χελώνας.

Ο ίδιος ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέβασε στα social media , το βίντεο όπου δείχνει ένα σπάνιο είδος χελώνας να πιάνεται στα δίχτυα ψαρά.

 Στην ανάρτηση του πέρα απο το βίντεο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η πράσινη χελώνα είναι απο τα πιο σπάνια είδη της EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Η ανάρτηση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Τέλος καλό, όλα καλά με τη νεαρή πράσινη χελώνα Chelonia mydas! 

Οι πράσινες χελώνες χρησιμοποιούν τον Κόλπο της Χρυσοχούς για τη διατροφή τους και τις παραλίες της Λάρας-Τοξεύτρας για την ωοτοκία τους.

Είναι από τα πιο σπάνια είδη της #EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η Κύπρος μας είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ, που αναπαράγονται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.