Χειροπέδες σε επτά πρόσωπα Προσπάθησαν να διαφύγουν με πλαστά πιστοποιητικά έγγραφα

Χειροπέδες σε επτά πρόσωπα Προσπάθησαν να διαφύγουν με πλαστά πιστοποιητικά έγγραφα

Χειροπέδες σε επτά υπηκόους από το Κονγκό πέρασαν ο Αρχές μεταξύ των ημερομηνιών 27 – 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας, προς διάφορες ευρωπαϊκές χώρες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα αδικήματα που διερευνώνται είναι αυτά της πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πρόκειται για:

  • Άνδρα ηλικίας 35 ετών από το Κονγκό.
  • Άνδρα ηλικίας 25 ετών από Κονγκό
  • Άνδρα ηλικίας 27 ετών από το Κονγκό
  • Γυναίκα ηλικίας 21 ετών από το Κονγκό
  • Άνδρα ηλικίας 20 ετών από το Καμερούν
  • Άνδρα ηλικίας 28 ετών από το Κονγκό
  • Γυναίκα ηλικίας 26 ετών από το Κονογκό.

Να σημειωθεί ότι είναι όλοι αιτητές ασύλου και κρατούνται δυνάμει διαταγμάτων προσωποκράτησης και θα κατηγορηθούν ενώπιον Δικαστηρίου εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE