ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 17χρονης.

Ο Σεμέδο αναμένεται αύριο, Τρίτη, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: www.thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE