LIKE ONLINE

Θα πάθετε πλάκα! Διαβάστε πως διαμαρτύρεται 18χρονος για την άδικη κράτηση του στη φυλακή

Θα πάθετε πλάκα! Διαβάστε πως διαμαρτύρεται 18χρονος για την άδικη κράτηση του στη φυλακή

Ο 18χρονος Lamont Cathey μέσα στους τελευταίους 16 μήνες έχει μεταφερθεί 24 φορές σε νοσοκομείο, καθώς τρώει -στην κυριολεξία- το κτίριο της φυλακής όπου κρατείται.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τη New York Daily News, έχει φάει βίδες, καρφιά, μια κάμερα, καθώς και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και υλικά από δέρμα, τα οποία βρίσκει στο κελί του στη φυλακή του Ιλινόις των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει μια μικρή περιουσία στο κράτος, αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ η Cara Smith, διευθύντρια του ιδρύματος στο οποίο κρατείται, λέει: «Τρώει κυριολεκτικά τη φυλακή».

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή χρηματικού ποσού και παρόλο που αποδείχθηκε ότι τελικά δεν είχε κλέψει τα χρήματα, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε.

Καθώς κανείς δεν πλήρωσε το ποσό της εγγύησης που ορίστηκε ο 18χρονος κρατείται ακόμα στη φυλακή και αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την αδικία με αυτόν τον περίεργο τρόπο διαμαρτυρίας, θέτοντας ωστόσο τη ζωή του σε



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top