ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει για σήμερα σύσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο 1η Σεπτεμβρίου.

Στις δύο συσκέψεις ο Πρόεδρος θα προβεί σε ενημέρωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και την απάντηση/πρόταση που υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, όπως αναφερόταν σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου που εκδόθηκε την Παρασκευή.

«Την ίδια στιγμή και προς αποφυγή αχρείαστων αντιπαραθέσεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις όπως αποφύγουν τις όποιες δηλώσεις προ της πλήρους ενημέρωσης τους για το τι επακριβώς περιλαμβάνει η εν λόγω απάντηση/πρόταση», ανέφερε η δήλωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.