ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει για σήμερα σύσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο 1η Σεπτεμβρίου.

Στις δύο συσκέψεις ο Πρόεδρος θα προβεί σε ενημέρωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και την απάντηση/πρόταση που υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, όπως αναφερόταν σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου που εκδόθηκε την Παρασκευή.

«Την ίδια στιγμή και προς αποφυγή αχρείαστων αντιπαραθέσεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις όπως αποφύγουν τις όποιες δηλώσεις προ της πλήρους ενημέρωσης τους για το τι επακριβώς περιλαμβάνει η εν λόγω απάντηση/πρόταση», ανέφερε η δήλωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE