Πυρκαγιά σε εξωκλήσι στην Ανθούπολη - Τρία πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο

Πυρκαγιά σε εξωκλήσι στην Ανθούπολη - Τρία πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (31/08) στο εξωκλήσι που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας Χρυσοσώτηρος στη Ανθούπολη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, τρία πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν στην πυρκαγιά από τους Πυροσβεστικούς σταθμούς της Επαρχίας Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.