Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, η αιτία θανάτου του 28χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE