Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, η αιτία θανάτου του 28χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.