Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Έναρξη με όλες πλέον τις ενημερωτικές εκπομπές είχαμε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στα κανάλια της Κύπρου.

Αν και μερικές από τις εκπομπές είχαν επιλέξει να αρχίσουν νωρίτερα τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότερες είχαν χθες την πρεμιέρα τους αρχίζοντας για τα καλά η μάχη του ανταγωνισμού από νωρίς το πρωί.

Τρία κυπριακά κανάλια επιλέγουν να δίνουν ενημέρωση στο κοινό τους από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα από τις 6:45, με το ΡΙΚ1, τον Αlpha Κύπρου και το Sigma να βρίσκονται απέναντι. Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια η εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» από το ΡΙΚ1 κατέχει την πρωτιά, με περίπου 10 μονάδες πιο πάνω από τα υπόλοιπα αγγίζοντας στο τέταρτο μέχρι και 30,2%, ενώ μετά τις 8:00 υπήρξε άνοδος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, το οποίο άγγιξε το 23,3% στο τέταρτο.

Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ των καναλιών δίνεται στην μεσημβρινή ζώνη με Sigma και Ant1, να αρχίζουν στις 11:00, το ΡΙΚ1 και ο Alpha Κύπρου στις 11:30 και το Omega στις 12:00. Πρωτοπόρος της ζώνης είναι ο Νικήτας Κυριάκου με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» να έχει μέχρι και διπλάσια, ακόμη και τριπλάσια νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE