Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Έναρξη με όλες πλέον τις ενημερωτικές εκπομπές είχαμε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στα κανάλια της Κύπρου.

Αν και μερικές από τις εκπομπές είχαν επιλέξει να αρχίσουν νωρίτερα τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότερες είχαν χθες την πρεμιέρα τους αρχίζοντας για τα καλά η μάχη του ανταγωνισμού από νωρίς το πρωί.

Τρία κυπριακά κανάλια επιλέγουν να δίνουν ενημέρωση στο κοινό τους από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα από τις 6:45, με το ΡΙΚ1, τον Αlpha Κύπρου και το Sigma να βρίσκονται απέναντι. Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια η εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» από το ΡΙΚ1 κατέχει την πρωτιά, με περίπου 10 μονάδες πιο πάνω από τα υπόλοιπα αγγίζοντας στο τέταρτο μέχρι και 30,2%, ενώ μετά τις 8:00 υπήρξε άνοδος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, το οποίο άγγιξε το 23,3% στο τέταρτο.

Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ των καναλιών δίνεται στην μεσημβρινή ζώνη με Sigma και Ant1, να αρχίζουν στις 11:00, το ΡΙΚ1 και ο Alpha Κύπρου στις 11:30 και το Omega στις 12:00. Πρωτοπόρος της ζώνης είναι ο Νικήτας Κυριάκου με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» να έχει μέχρι και διπλάσια, ακόμη και τριπλάσια νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE