Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Έναρξη με όλες πλέον τις ενημερωτικές εκπομπές είχαμε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στα κανάλια της Κύπρου.

Αν και μερικές από τις εκπομπές είχαν επιλέξει να αρχίσουν νωρίτερα τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότερες είχαν χθες την πρεμιέρα τους αρχίζοντας για τα καλά η μάχη του ανταγωνισμού από νωρίς το πρωί.

Τρία κυπριακά κανάλια επιλέγουν να δίνουν ενημέρωση στο κοινό τους από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα από τις 6:45, με το ΡΙΚ1, τον Αlpha Κύπρου και το Sigma να βρίσκονται απέναντι. Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια η εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» από το ΡΙΚ1 κατέχει την πρωτιά, με περίπου 10 μονάδες πιο πάνω από τα υπόλοιπα αγγίζοντας στο τέταρτο μέχρι και 30,2%, ενώ μετά τις 8:00 υπήρξε άνοδος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, το οποίο άγγιξε το 23,3% στο τέταρτο.

Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ των καναλιών δίνεται στην μεσημβρινή ζώνη με Sigma και Ant1, να αρχίζουν στις 11:00, το ΡΙΚ1 και ο Alpha Κύπρου στις 11:30 και το Omega στις 12:00. Πρωτοπόρος της ζώνης είναι ο Νικήτας Κυριάκου με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» να έχει μέχρι και διπλάσια, ακόμη και τριπλάσια νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE