Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Την ζωή του έχασε ένας 12χρονος από το Κοντοδεσπότι Εύβοιας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από άκαρπες προσπάθειες να τον συνεφέρουν όπως γράφει το eviathema.gr.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μισή ώρα αργότερα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.