Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Ο 45χρονος οδηγός του σκυβαλοφόρου που είχε συλληφθεί νωρίτερα για το τροχαίο, έχει ανακριθεί γραπτώς και στην συνέχεια αφέθηκε αφέθηκε ελεύθερος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο 25χρονος Ανδρέας Κότα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε 45χρονος στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στη Ξυλοφάγου.
Από τη σύγκρουση ο άτυχος 25χρονος εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση. Σημειώνεται ότι ο Κότα δεν έφερε το προστατευτικό του κράνος.
Στον 45χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις