Δεύτερος γύρος διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Δεύτερος γύρος διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Τον δεύτερο γύρο των διερευνητικών τους επαφών θα πραγματοποιήσουν στην Άγκυρα, η Αίγυπτος και η Τουρκία, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, και «σε απάντηση της πρόσκλησης που απέστειλε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Πρέσβης Χάμντι Λόζα, θα μεταβεί στην Άγκυρα στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2021, για να πραγματοποιήσει το δεύτερο γύρο διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας».

Όπως αναφέρεται σχετικά, κατά το δεύτερο γύρο των διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας, θα εξεταστούν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και μία σειρά από περιφερειακά ζητήματα.

Ο πρώτος γύρος των διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας είχε διεξαχθεί στις 5 και 6 του περασμένου Μαΐου στο Κάιρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE