Δεύτερος γύρος διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Δεύτερος γύρος διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Τον δεύτερο γύρο των διερευνητικών τους επαφών θα πραγματοποιήσουν στην Άγκυρα, η Αίγυπτος και η Τουρκία, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, και «σε απάντηση της πρόσκλησης που απέστειλε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Πρέσβης Χάμντι Λόζα, θα μεταβεί στην Άγκυρα στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2021, για να πραγματοποιήσει το δεύτερο γύρο διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας».

Όπως αναφέρεται σχετικά, κατά το δεύτερο γύρο των διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας, θα εξεταστούν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και μία σειρά από περιφερειακά ζητήματα.

Ο πρώτος γύρος των διερευνητικών επαφών Αιγύπτου – Τουρκίας είχε διεξαχθεί στις 5 και 6 του περασμένου Μαΐου στο Κάιρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE