Κλοπή άνευ προηγουμένου στην Λεμεσό - Άρπαξαν 85,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ από οικία 39χρονης

Κλοπή άνευ προηγουμένου στην Λεμεσό - Άρπαξαν 85,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ από οικία 39χρονης

Υπόθεση κλοπής και διάρρηξης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία 39χρονης.

Συγκεκριμένα η 39χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 85,000 ευρώ καθώς και διάφορα κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις στην οικία της 39χρονης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες παραβίασαν παράθυρο δωματίου στη συνέχεια εισήλθαν στην οικία και απέσπασαν συνολικά 95,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέφυγαν από την κύρια είσοδο του σπιτιού.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.