Κλοπή άνευ προηγουμένου στην Λεμεσό - Άρπαξαν 85,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ από οικία 39χρονης

Κλοπή άνευ προηγουμένου στην Λεμεσό - Άρπαξαν 85,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ από οικία 39χρονης

Υπόθεση κλοπής και διάρρηξης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία 39χρονης.

Συγκεκριμένα η 39χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 85,000 ευρώ καθώς και διάφορα κοσμήματα αξίας 10,000 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις στην οικία της 39χρονης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες παραβίασαν παράθυρο δωματίου στη συνέχεια εισήλθαν στην οικία και απέσπασαν συνολικά 95,000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέφυγαν από την κύρια είσοδο του σπιτιού.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE