ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδικές εργασίες στη Λευκωσία τις επόμενες μέρες - Πού θα διεξάγονται

Οδικές εργασίες στη Λευκωσία τις επόμενες μέρες - Πού θα διεξάγονται

Οδικές εργασίες θα διεξάγονται στην επαρχία Λευκωσίας τις επόμενες ημέρες σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Δείτε αναλυτικά πού θα γίνονται:

1. Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Γιάννη Γρούτα, στο Δάλι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 6/9/2021, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Γιάννη Γρούτα, στο Δάλι,  από τη συμβολή της με την οδό Φιλίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αδώνιδος.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Γιάννη Γρούτα θα είναι κλειστή σε τμήμα μήκους 600μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στο Δάλι κατά το Σαββατοκύριακο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 4/9/2021, από τις 8:00 το βράδυ μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 5/9/2021,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Χαλκάνωρος στο Δάλι, από τη συμβολή της με την οδό Διονύσιου Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Χαλκάνωρος θα είναι κλειστή σε τμήμα μήκους 600μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

3. Οδικές εργασίες στο κέντρο της Λευκωσίας κατά το Σαββατοκύριακο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 4/9/2021, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή 5/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στις οδούς  Μουσείου, Χείλωνος, Βύρωνος και Ομήρου στη Λευκωσίαθα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης  οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Μουσείου και η οδός Ομήρου θα είναι κλειστές όπως επίσης και η συμβολή των με τις οδούς Xείλωνος, Βύρωνος και Νεχρού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις οδούς Κ. Παλαμά, Κινύρα και Αιγύπτου. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top