Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη, που είχε κλείσει γύρω στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, όταν φορτηγό όχημα, λόγω μηχανικής βλάβης, ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού η αριστερή λωρίδα του δρόμου είχε κλείσει προσωρινά. Το φορτηγό όχημα έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου και ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, που συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE