Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη, που είχε κλείσει γύρω στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, όταν φορτηγό όχημα, λόγω μηχανικής βλάβης, ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού η αριστερή λωρίδα του δρόμου είχε κλείσει προσωρινά. Το φορτηγό όχημα έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου και ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, που συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE