Καταγγελία στον Αρχηγό Αστυνομίας για απειλές και εκβιασμούς από Ανώτερους Αστυνομικούς σε υφιστάμενους τους – ΕΓΓΡΑΦΟ

Καταγγελία στον Αρχηγό Αστυνομίας για απειλές και εκβιασμούς από Ανώτερους Αστυνομικούς σε υφιστάμενους τους – ΕΓΓΡΑΦΟ

Σε καταγγελία προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου προχώρησε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Νίκος Λοϊζίδης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή από τον κ. Λοϊζίδη, αστυνομικοί υποχρεώνονται κάτω από απειλές και εκβιασμούς να υπηρετήσουν σε ημέρα ξεκούρασης τους κυρίως Σαββατοκυρίακα και Αργίες, ενώ δέχονται εξευτελιστικές συμπεριφορές από Ανωτέρους τους.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που παραιτούνται από τα Σώματα Ασφαλείας οι νεοπροσληφθέντες σημείνει ο κ. Λοϊζίδης, ενώ καταγράφει λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν έτσι ώστε να μην υπάρχουν τα πιο πάνω προβλήματα στην Υπηρεσία.

Η εν λόγω επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Υπουργό Δικαιοσύνης, κα. Στέφη Δράκου.

Αυτούσια η επιστολή που εξασφάλισε το ThemaOnline παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE