Εξοργισμένος Κύπριος ηθοποιός: ‘Αυτή η πράξη από μόνη της είναι φρικτή’ – Ξέσπασμα για σχόλια νεκρών απο Covid19

Εξοργισμένος Κύπριος ηθοποιός: ‘Αυτή η πράξη από μόνη της είναι φρικτή’ – Ξέσπασμα για σχόλια νεκρών απο Covid19

Μια ανάρτηση απο ένα Κύπριο ηθοποιό, ο οποίος περιέγραψε το πως ο κόσμος σταμάτησε να έχει σεβασμό σε ζωντανούς και νεκρούς.

Ανθρωποι που έφυγαν απο κορωνοϊο, όπως αναφέρει έγιναν εργαλείο για συζητήσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, οι οποίοι μάχονται μεταξύ τους όχι ειρηνικά, αλλά με βρισιές και άκομψες λέξεις και χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που τα ίδια ντροπιάζουν τις ίδιες τις λέξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE