Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης (01/09) σε περιοχή στο Παραλίμνι, όπου Πυροσβέστες κλήθηκαν να βγάλουν ένα βρέφος από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τέσσερις πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, αφού αυτό είχε κλειδώσει με αυτόματο κλείδωμα και δεν άνοιγε,  για να βγάλουν έξω το βρέφος που είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κλειδί έμεινε καταλάθος μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό κλείδωσε με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να ανοίξουν να πάρουν το παιδί τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE