Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης (01/09) σε περιοχή στο Παραλίμνι, όπου Πυροσβέστες κλήθηκαν να βγάλουν ένα βρέφος από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τέσσερις πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, αφού αυτό είχε κλειδώσει με αυτόματο κλείδωμα και δεν άνοιγε,  για να βγάλουν έξω το βρέφος που είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κλειδί έμεινε καταλάθος μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό κλείδωσε με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να ανοίξουν να πάρουν το παιδί τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE