Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης (01/09) σε περιοχή στο Παραλίμνι, όπου Πυροσβέστες κλήθηκαν να βγάλουν ένα βρέφος από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τέσσερις πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, αφού αυτό είχε κλειδώσει με αυτόματο κλείδωμα και δεν άνοιγε,  για να βγάλουν έξω το βρέφος που είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κλειδί έμεινε καταλάθος μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό κλείδωσε με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να ανοίξουν να πάρουν το παιδί τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE