Με πυρσούς και πυροτεχνήματα η επιστροφή του Ραφαήλ Στυλιανού στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Με πυρσούς και πυροτεχνήματα η επιστροφή του Ραφαήλ Στυλιανού στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Mε πυρσούς και πυροτεχνήματα γιόρτασαν το βράδυ της Τρίτης (31/08)  την επιστροφή του 26χρονου γνωστού δημοσιογράφου του ΑΝΤ1,Ραφαήλ Στυλιανού, στην Κύπρο.

Ο Ραφαήλ Στυλιανού επέστρεψε μετά από 5μιση μήνες στην Κύπρο από την Γερμανία, όπου είχε μεταβεί τον περασμένο Μάρτιο, για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Φίλοι και οικογένεια του επιφύλασσαν μια όμορφη έκπληξη. Αρκετά πρόσωπα μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του και άναψαν πυρσούς, έριξαν πυροτεχνήματα γιορτάζοντας έτσι τη νίκη του 26χρονου Ραφαήλ για τη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE