Με πυρσούς και πυροτεχνήματα η επιστροφή του Ραφαήλ Στυλιανού στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Με πυρσούς και πυροτεχνήματα η επιστροφή του Ραφαήλ Στυλιανού στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Mε πυρσούς και πυροτεχνήματα γιόρτασαν το βράδυ της Τρίτης (31/08)  την επιστροφή του 26χρονου γνωστού δημοσιογράφου του ΑΝΤ1,Ραφαήλ Στυλιανού, στην Κύπρο.

Ο Ραφαήλ Στυλιανού επέστρεψε μετά από 5μιση μήνες στην Κύπρο από την Γερμανία, όπου είχε μεταβεί τον περασμένο Μάρτιο, για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Φίλοι και οικογένεια του επιφύλασσαν μια όμορφη έκπληξη. Αρκετά πρόσωπα μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του και άναψαν πυρσούς, έριξαν πυροτεχνήματα γιορτάζοντας έτσι τη νίκη του 26χρονου Ραφαήλ για τη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE